Du är välkommen till oss

På Linjemontage växer vi tillsammans med våra medarbetare och vi möter varje utmaning som ett lag. Hos oss möts människor med olika bakgrunder och kompetenser. Vi välkomnar praktikanter och nya talanger inom el och energi, samt de med mångårig branscherfarenhet. För här finns det mycket att lära, och vi är nyfikna över vad du kan bidra med. 

Med gedigen erfarenhet och vilja att utvecklas

Trots att vi idag är utspridda över hela Sverige har vi lyckats behålla den särskilda lagkänsla som präglat Linjemontage sedan starten i Grästorp 1993. Här får alla bidra med sina kunskaper och idéer för att tillsammans hitta den bästa vägen framåt. Vi har en ödmjuk inställning till att aldrig vara fullärda. Det är en förutsättning för vår fortsatta framgång.

Mentorskap för tekniker och montörer

Vårt arbete är ett hantverk där det alltid finns mer att lära. Men det handlar inte bara om att bemästra den senaste tekniken eller verktygen. Vissa kunskaper och insikter tar åratal att nå på egen hand. Vilken tur att det finns andra som kan hjälpa till! Som ny tekniker eller montör på Linjemontage får du alltid arbeta nära en erfaren kollega. Ett slags mentorskap där du kan få tips, tricks och goda råd för att verkligen utvecklas i din roll.  

Det här kan du förvänta dig

Hur är det att jobba på Linjemontage?

Ja, för att ta reda på det får du gärna träffa några av våra medarbetare! I deras berättelser får du veta hur en vanlig dag i just deras roll kan se ut, och vad som är så särskilt med att arbeta på Linjemontage. 

Läs våra berättelser

Balans mellan jobb och fritid

Det ska vara roligt att komma in till jobbet, träffa sina kollegor och tillsammans lösa dagens utmaningar. Men för att det ska fortsätta kännas så över tid så tror vi att det behövs en balans mellan jobb och fritid. På Linjemontage försöker vi vara flexibla inför varje individs verklighet och hitta bra lösningar för att klara vardagen, till exempel vad gäller placeringsort och karriärinriktning.  

Lediga jobb hos oss

Är du intresserad av att börja på Linjemontage? Härligt! Vi vill alltid möta nya människor som kan bidra med sin energi. Du kan börja med att kolla in våra lediga jobb, men det går också bra att skicka in en intresseanmälan eller spontanansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!