Verkstadsmontör

Linjemontage expanderar och söker därför:

VERKSTADSMONTÖR

För kontrollutrustningar till ställverksanläggningar 0,4-400 kV

Arbetsuppgifter

Vi arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad. Som verkstadsmontör arbetar du självständigt och ansvarar bl.a. för montage, leverantörskontakter och kontakten med våra el-konstruktörer som tar fram allt underlag som behövs för tillverkningen av kontrollutrustningen.

Utbildning och erfarenhet
Du har gymnasieutbildning gärna inom el eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området. Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.

Placeringsort: Västerås

Ansökan

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas 31 augusti via e-post till kontaktpersonen enligt nedan alternativt per post till adress:
Linjemontage AB, Glödgargränd 1, 721 30 Västerås.

Kontaktperson
Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Thomas Nilsson
thomas.nilsson@linjemontage.se
Tel. 070-297 71 80

eller

Lars Pettersson
lars.pettersson@linjemontage.se
Tel. 070-254 98 00

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till  400 kV.  Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Vi är f.n. ca 140 anställda. Linjemontage har kontor i Grästorp, Härnösand, Karlstad, Laholm, Linköping, Mölndal, Järfälla, Skövde, Stenungsund, Sundsvall, Västerås, Örebro samt Fredrikstad i Norge. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige och Norge.

2019-07-08T10:45:28+00:00 juli 8, 2019|