Projektledare Transmission

Linjemontage expanderar och söker därför:

PROJEKTLEDARE TRANSMISSION LEDNINGAR

Arbetsuppgifter

Vi arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad.

Som projektledare är du tekniskt såväl som ekonomiskt ansvarig för de leveransprojekt du driver. Du är ansvarig för projektsamordning, styrning, planering, inköp och rapportering i den omfattning som krävs för att säkerställa projektens genomförande vad gäller såväl kvalitet, tid som ekonomi.

I tjänsten ingår även anbudsarbete där du kommer att driva och ansvara för kund- och leverantörskontakter samt kalkylering och anbudsinlämning.

Utbildning och erfarenhet

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området byggnation ledningar alternativt bygg/anläggningsarbeten samt god datorvana förutsätts. Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team. Tjänsten passar lika bra för män som kvinnor.

Goda kunskaper i engelska såväl i tal som skrift samt erfarenhet inom byggbranschen och i synnerhet inom markarbeten är meriterande.

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.

Vi är verksamma i hela Sverige vilket kan innebära att du får resa en del under veckorna.

Placeringsort är i första hand Sundsvall. Även andra etableringsorter kan vara aktuella utifrån sökandes önskemål. På vår hemsida finns samtliga etableringsorter där vi finns idag.

Ansökan

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas via e-post till kontaktpersonen enligt nedan alternativt per post till adress:

Linjemontage
Box 134
467 22 Grästorp

Kontaktperson
Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Affärsområdeschef Transmission/Lokalnät
Håkan Johansson
hakan.johansson@linjemontage.se
Tel. 070-281 14 60

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till  400 kV.  Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Vi är f.n. ca 140 anställda. Linjemontage har kontor i Grästorp, Härnösand, Karlstad, Laholm, Linköping, Mölndal, Järfälla, Skövde, Sundsvall, Västerås, Örebro samt Fredrikstad i Norge. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige och Norge.

2018-12-14T09:44:40+00:00 december 14, 2018|