Montör Transmission

Linjemontage expanderar och söker därför:

MONTAGELEDARE / MONTÖRER TRANSMISSION LEDNINGAR

Arbetsuppgifter

Tillsammans med projektledaren planera och utföra montagearbeten för alla förekommande arbetsmoment vid nybyggnad och underhåll av transmission ledningar inom spänningsområdet 36-400Kv

För denna tjänst är det en merit om du har arbetat med projekt inom arbetsområdet transmission ledningar samt att du innehar dokumenterad utbildning inom EBR, ESA-14, Arbete på väg och Heta arbeten.

Vi är verksamma hela Sverige vilket kan innebära att du ligger ute under veckorna.

Du har körkort med lägst B behörighet.

Vi tillämpar Energiföretagens Arbetsgivareförenings Kraftverksavtal. Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning.

Ansökan

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas via e-post till kontaktpersonen enligt nedan alternativt per post till adress:

Linjemontage
Box 134
467 22 Grästorp

Kontaktperson
Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Jan Johnsson
jan.johnsson@linjemontage.se
Tel. 070-688 28 77

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till  400 kV.  Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Vi är f.n. ca 130 anställda. Linjemontage har kontor i Grästorp, Härnösand, Karlstad, Laholm, Linköping, Mariestad, Mölndal, Järfälla, Sundsvall, Västerås, Örebro samt Fredrikstad i Norge. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige och Norge.

2018-02-11T16:59:12+00:00 november 21, 2017|