MONTÖR SERVICE & UNDERHÅLL

Linjemontage expanderar och söker därför:

MONTÖR SERVICE & UNDERHÅLL

Arbetsuppgifter

Linjemontage Service Nordic AB är ett helägt dotterbolag till Linjemontage som arbetar med service, underhåll, eftermarknad och mindre ställverksentreprenader. Vi arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad.

Som montör inom vår serviceverksamhet arbetar du oftast i team, men ibland självständigt, och deltar i planering och utförande av arbeten.

Fokus för denna tjänst kommer vara montage av ställverk (lågspänning och högspänning upp till 24 kV) samt montage av kompenseringsanläggningar såsom kondensatorbatterier samt filterskåp. Tillsammans med övriga montörer kommer ni främst arbeta med företagets egna leveransprojekt men även externa uppdrag kan förekomma.

Utbildning och erfarenhet

Du har el utbildning och/eller erfarenhet inom området. Det är meriterande om du innehar dokumenterad utbildning inom ESA-14, HLR och Heta arbeten.

Tjänsten passar lika bra för män som kvinnor. God datorvana förutsätts. Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.

Vi är verksamma hela Sverige vilket kan innebära att du ligger ute under veckorna. Din bostadsort spelar därmed mindre roll.

Du har körkort med lägst B behörighet.

Kollektivavtal finns, vi tillämpar Energiföretagens Arbetsgivarförenings Kraftverksavtal. Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning.

Ansökan

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Sista ansökan är dock 28 juni.

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas via e-post till kontaktpersonen enligt nedan alternativt per post till adress:

Linjemontage
Box 134
467 22 Grästorp

Kontaktperson
Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Anders Holgersson
anders.holgersson@linjemontage.se
Tel. 0702-44 55 44

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till  400 kV.  Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Vi är f.n. ca 140 anställda. Linjemontage har kontor i Grästorp, Härnösand, Karlstad, Laholm, Linköping, Mölndal, Järfälla, Skövde, Stenungsund, Sundsvall, Västerås, Örebro samt Fredrikstad i Norge. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige och Norge.

2019-05-07T10:22:30+00:00 maj 5, 2019|