KABELMONTÖR

KABELMONTÖR

Arbetsuppgifter

Montage av kabeltillbehör avslut och skarvar på inom spänningsområdet 36-220kV

För denna tjänst är det en merit om du har certifikat för några av produkterna på marknaden, vi har även intern utbildning och certifiering om du saknar något. Samt att du innehar dokumenterad utbildning inom ESA-14, HLR och Heta arbeten. Du kommer vid tillfällen även att hjälpa till med annat montage på våra projekt. Tjänsten passar lika bra för män som kvinnor.

Vi är verksamma hela Sverige vilket kan innebära att du ligger ute under veckorna. Din bostadsort spelar därmed mindre roll.

Du har körkort med lägst B behörighet.

Vi tillämpar Energiföretagens Arbetsgivarförenings Kraftverksavtal. Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning.

Ansökan

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas senast 31 maj via e-post till kontaktpersonen enligt nedan alternativt per post till adress:

Linjemontage

Box 134

467 22 Grästorp

Kontaktperson
Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Nicklas Spaanheden

Montagesamordnare Kraftanläggningar

Mobile: +46 706-88 12 48
nicklas.spaanheden@linjemontage.se

 

 

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till  400 kV  Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Vi är f.n. ca 140 anställda. Linjemontage har kontor i Grästorp, Härnösand, Karlstad, Laholm, Linköping, Mölndal, Järfälla, Skövde, Stenungsund, Sundsvall, Västerås, Örebro samt Fredrikstad i Norge. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige och Norge.

2019-04-15T08:54:17+00:00 april 12, 2019|