Mekanisk Konstruktör

Linjemontage expanderar och söker därför:

MEKANISK KONSTRUKTÖR STÄLLVERKSANLÄGGNINGAR 0,4-400 kV

Arbetsuppgifter

Vi arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad. Som mekanisk konstruktör arbetar du självständigt och ansvarar bl.a. för teknikfrågor, leverantörskontakter och konstruktion av, t.ex. ställverk, transformatorer och installationsfrågor. Arbetet kommer att ske både i projekt och anbud.

Utbildning och erfarenhet

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området samt god datavana förutsätts. Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.

Vi är verksamma i hela Sverige vilket kan innebära att du får resa några dagar per år i projekten och anbudsarbetet.

Placeringsort Västerås eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas senast 18 november via e-post till kontaktpersonen enligt nedan alternativt per post till adress:

Linjemontage
Glödgargränd 1
721 30 Västerås

Kontaktperson
Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Robin Pettersson
robin.pettersson@linjemontage.se
Tel. 070-392 90 03

Lars Pettersson
lars.pettersson@linjemontage.se
Tel. 070-254 98 00

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till  400 kV.  Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Vi är f.n. ca 140 anställda. Linjemontage har kontor i Grästorp, Härnösand, Karlstad, Laholm, Linköping, Mölndal, Järfälla, Sundsvall, Västerås, Örebro samt Fredrikstad i Norge. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige och Norge.

2018-10-18T17:12:07+00:00 oktober 3, 2018|