Elkonstruktör

Linjemontage expanderar i Luleå och söker därför:

ELKONSTRUKTÖR KRAFTANLÄGGNINGAR
För ställverksanläggningar 0,4-400 kV

Arbetsuppgifter

Vi arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad. Som elkonstruktör arbetar du självständigt och ansvarar bl.a. för teknikfrågor, leverantörskontakter och konstruktion av, t.ex. kontrollskåp, ställverk, transformatorer, reläskydd och installationsfrågor. Om du även vill arbeta som drifttagare provar och spänningssätter du våra anläggningar.

Utbildning och erfarenhet

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området samt god datavana förutsätts. Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.

Placeringsort är i första på vårt kommande kontor i Luleå. Även övriga etableringsorter kan vara aktuella.

Ansökan

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas via e-post till kontaktpersonen enligt nedan alternativt per post till adress:

Linjemontage
Box 134
467 22 Grästorp

Kontaktperson
Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Divisionschef Kraftanläggningar
Lars Pettersson
lars.pettersson@linjemontage.se
Tel. 070-254 98 00

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 400kV till 0,4kV.  Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Vi är f.n. ca 120 anställda. Linjemontage har kontor i Grästorp, Härnösand, Karlstad, Laholm, Linköping, Mariestad, Mölndal, Stockholm, Sundsvall, Västerås, Örebro samt Fredrikstad i Norge. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige och Norge.

2017-12-12T09:24:32+00:00 november 21, 2017|