Elkonstruktör Kraftanläggningar

Linjemontage expanderar och söker därför:

ELKONSTRUKTÖR KRAFTANLÄGGNINGAR

Lämplig placering i Härnösand, Karlstad, Laholm, Luleå, Mölndal, Stenungsund eller Sundsvall

Arbetsuppgifter

Vi arbetar projektorienterat, våra leverantörer finns på en internationell marknad och våra kunder finns i huvudsak i Sverige.

Som elkonstruktör arbetar du självständigt och ansvarar bl.a. för teknikfrågor, leverantörskontakter och konstruktion av, t.ex. kontrollskåp, ställverk, transformatorer, reläskydd och installationsfrågor.
Om du även vill medverka vid drifttagning eller arbeta viss del av din arbetstid som drifttagare så är det möjligt att kombinera denna roll med rollen som drifttagare.

Utbildning och erfarenhet

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området samt god datorvana förutsätts.
Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team. Tjänsten passar lika bra för män som kvinnor.

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.

Placeringsort är någon av orterna Härnösand, Karlstad, Laholm, Luleå, Mölndal, Stenungsund eller Sundsvall.

Ansökan

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas senast 7 januari via e-post till kontaktpersonen enligt nedan alternativt per post till adress:
Linjemontage AB, Glödgargränd 1, 721 30 Västerås

Kontaktperson
Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Tommy Alkefjärd
tommy.alkefjard@linjemontage.se
Tel. 070-257 99 70

eller

Lars Pettersson
lars.pettersson@linjemontage.se
Tel. 070-254 98 00

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till  400 kV.  Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Vi är f.n. ca 140 anställda. Linjemontage har kontor i Grästorp, Härnösand, Karlstad, Laholm, Linköping, Mölndal, Järfälla, Skövde, Stenungsund, Sundsvall, Västerås, Örebro samt Fredrikstad i Norge. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige och Norge.

2018-12-15T07:30:13+00:00 december 14, 2018|