ELKONSTRUKTÖR & DRIFTTAGARE SERVICE & UNDERHÅLL

Linjemontage expanderar och söker därför:

ELKONSTRUKTÖR & DRIFTTAGARE SERVICE & UNDERHÅLL

Arbetsuppgifter

Linjemontage Service Nordic AB är ett helägt dotterbolag till Linjemontage som arbetar med service, underhåll, eftermarknad och mindre ställverksentreprenader. Vi arbetar projektorienterat och såväl kunder som leverantörer finns på en internationell marknad.

Som elkonstruktör och drifttagare inom vår serviceverksamhet arbetar du med att konstruera och säkerställa att våra ställverksanläggningar fungerar så som de ska. Stor del av arbetstiden sker ute på våra anläggningsplatser vilket innebär att du måste trivas med att vara på resande fot under veckorna. Oftast arbetar du i team med montageledare och montörer, men ibland självständigt. Du kommer, tillsammans med projektledaren, ansvara för planering och utförande av arbeten.

Fokus för denna tjänst kommer vara konstruktion och idrifttagning av ställverk (lågspänning och högspänning främst upp till 24 kV) samt reläskyddsbyten.

Som elkonstruktör och drifttagare medverkar du aktivt i planering, val av tekniska lösningar, framtagning av egenkontroller samt provplaner i enlighet med våra egna och beställares krav. Du har löpande kontakter med vår projektledare, montageledare och även underentreprenörer.

Som drifttagare arbetar du med anläggningsprovning på våra anläggningar. Det innebär bland annat att utföra funktionskontroll av ingående ställverksapparater, kontrollskåp, verifiera att anläggningens olika system och funktioner fungerar så som de ska. Det är ett mycket stimulerade och viktigt arbete som blandar teori med mycket praktik.

Utbildning och erfarenhet

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området samt god datorvana förutsätts.

Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.

Vi är verksamma i hela Sverige vilket kan innebära att du får resa en del under veckorna.

Placeringsort är helst någon av orterna Grästorp, Mölndal, Skövde eller Stenungssund. Andra alternativa placeringsorter kan eventuellt vara möjliga.

Tjänsten passar lika bra för män som kvinnor.

Kollektivavtal finns, vi tillämpar Energiföretagens Arbetsgivarförenings Branschavtal Energi. Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning.

Ansökan

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Sista ansökan är dock 28 juni.

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas via e-post till kontaktpersonen enligt nedan alternativt per post till adress:

Linjemontage
Box 134
467 22 Grästorp

Kontaktperson
Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Anders Holgersson
anders.holgersson@linjemontage.se
Tel. 0702-44 55 44

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till  400 kV.  Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Vi är f.n. ca 140 anställda. Linjemontage har kontor i Grästorp, Härnösand, Karlstad, Laholm, Linköping, Mölndal, Järfälla, Skövde, Stenungsund, Sundsvall, Västerås, Örebro samt Fredrikstad i Norge. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige och Norge.

2019-05-07T10:21:28+00:00 maj 6, 2019|