Drifttagningsledare/Drifttagare Kraftanläggningar

Linjemontage expanderar och söker därför:

DRIFTTAGINGSLEDARE/ DRIFTTAGARE KRAFTANLÄGGNINGAR

Lämplig placering i Härnösand, Karlstad, Laholm, Luleå, Mölndal, Stenungsund, Sundsvall eller Västerås

Arbetsuppgifter

Vi arbetar projektorienterat, våra leverantörer finns på en internationell marknad och våra kunder finns i huvudsak i Sverige.

Som Drifttagningsledare/Drifttagare arbetar du med att säkerställa att våra konstruerade ställverksanläggningar fungerar så som de ska. Huvuddelen av arbetstiden sker ute på våra anläggningsplatser vilket innebär att du måste trivas med att vara på resande fot under veckorna.

Som Drifttagningsledare medverkar du aktivt i planering, val av tekniska lösningar, framtagning av egenkontroller samt provplaner i enlighet med våra egna och beställares krav. Du har löpande kontakter med vår projektledare, Mek.- och El-konstruktörer, vår Montageledare och även underentreprenörer.

Som Drifttagare arbetar du med anläggningsprovning på våra anläggningar. Det innebär bland annat att utföra funktionskontroll av ingående ställverksapparater, kontrollskåp, verifiera att anläggningens olika system och funktioner fungerar så som de ska. Det är ett mycket stimulerade och viktigt arbete som blandar teori med mycket praktik.

Gemensamt för bägge rollerna är att du kommer medverka vid tester i våra provrum. Det är även möjligt att kombinera denna tjänst med roll som elkonstruktör.

Utbildning och erfarenhet
Du har högskoleutbildning eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området samt god datorvana förutsätts.
Till ditt arbetssätt är du drivande, noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta i team.

Tjänsten kräver att du har körkort med lägst B behörighet.

Vi är verksamma i hela Sverige vilket kan innebära att du får resa en del under veckorna.

Placeringsort är helst någon av orterna Karlstad, Laholm, Luleå, Mölndal, Stenungsund, Sundsvall eller Västerås. Andra alternativa placeringsorter kan eventuellt vara möjliga.

Ansökan

Ansökningshandlingarna inklusive meritförteckning skickas senast 31 augusti via e-post till kontaktpersonen enligt nedan alternativt per post till adress:
Linjemontage AB, Glödgargränd 1, 721 30 Västerås

Kontaktperson
Vi ser gärna att ni kontaktar oss via e-post.

Tommy Alkefjärd
tommy.alkefjard@linjemontage.se
Tel. 070-257 99 70

eller

Lars Pettersson
lars.pettersson@linjemontage.se
Tel. 070-254 98 00

Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenadarbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar ifrån 0,4 kV till  400 kV.  Det kan vara allt från komplexa leveranser av kompletta transformatorstationer, leveranser av kraftledningar till utbyte av delar av system som exempelvis fjärrkontroll, reläskydd m.m. Våra kunder är bl.a. elnätsägare, industrier, kommunala och statliga förvaltningar. Vi är f.n. ca 140 anställda. Linjemontage har kontor i Grästorp, Härnösand, Karlstad, Laholm, Linköping, Mölndal, Järfälla, Skövde, Stenungsund, Sundsvall, Västerås, Örebro samt Fredrikstad i Norge. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige och Norge.

2019-07-08T10:57:06+00:00 juli 8, 2019|